HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İzmit beyaza büründü

Düzenleyen: /
İzmit beyaza büründü
Kocaeli, Kar, İzmir, Haber

YAŞAM Haberleri

Kocaeli’nde gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı, kentin yüksek kesimlerinde etkili oldu. Meteoroloji, Ege Denizi ve Akdeniz için fırtınamsı rüzgar uyarısında bulundu. İstanbul'da hava sıcaklıklarının sıfır derecenin altına düşmesi bekleniyor

Kocaeli’nin birçok ilçesinde gece saatlerinde başlayan kar yağışı, etkisini arttırarak sürüyor. 22.30 sıralarında başlayan kar yağışı ile başta İzmit olmak üzere diğer ilçelerin yüksek kesimleri beyaz örtü ile kaplandı. Meteorolojiden yapılan kar açıklaması sonrasında hazır bekleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kar Timleri, yoğun kar yağışı sonrasında yol açma ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

İzmit beyaza büründü

İSTANBUL’DA DON UYARISI

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi(İSKİ) tarafından yapılan açıklamada; sayaç ve tesisatların, sıcaklıkların düşüşü ile donmadan kaynaklanabilecek arızalarının önlenebilmesi için bazı tedbirlerin alınması gerektiği uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, İstanbul'da hava sıcaklıklarının sıfır derecenin altına düşmesinin beklendiği belirtilen açıklamada, "Sayaç ve tesisatların, sıcaklıkların düşüşü ile donmadan kaynaklanabilecek arızalarının önlenebilmesi için bazı tedbirlerin alınması gerekmektedir. Sayaçlar açıkta ise kesinlikle muhafaza altına alınmalı, izolasyon malzemeleri ile korunmalıdır. Açıkta bulunan su boruları da, soğuk hava ile temas etmeyecek şekilde kapatılmalıdır. Abonelerimiz, alınan önlemlere rağmen, yaşanan sorunların çözümü için Alo 185 Çağrı Merkezimizi arayabilir." denildi.

İzmit beyaza büründü

BATI AKDENİZ İÇİN 2 GÜN FIRTINA

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı  Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, Batı Akdeniz'de yarın parçalı bulutlu  havanın hakim olacağı, günün ilk saatlerinde Antalya kıyı şeridi aralıklı  sağanak, öğleden sonra Muğla ve Isparta'nın doğusu ile Antalya civarlarının  yağışlı geçeceği bildirildi.

Yağışların, sahilde yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık  yağmur ve kar şeklinde olacağı belirtilen açıklamada, hava sıcaklığının sahilde 1  ila 3, iç kesimlerde 3 ila 5 derece azalacağı kaydedildi.

Rüzgarın kuzey yönlerden orta, gece saatlerinden itibaren kuvvetlice  eseceği aktarılan açıklamada, denizlerde (Ege Denizi ve Akdeniz'de 40-60 km /  saat) fırtınamsı rüzgar beklendiği, iç kesimlerde orta kuvvette, yer yer kuvvetli  buzlanma ve don olayı görüleceği uyarısı yapıldı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...