Bu laboratuvar herkese açık

Bu laboratuvar herkese açık

YAŞAM Haberleri

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlût Uysal’ın Başakşehir’de başlattığı Living Lab (Hayat Laboratuvarı) Projesi, İstanbul geneline yaygınlaştırılacak.

28 Şubat’ta ihalesi gerçekleştirilecek proje, ikinci olarak Şişhane Metro İstasyonu’nda açılacak. Bu yıl içinde hizmete girmesi hedeflenen İBB Living Lab Projesi’nde, fikri olup gerçekleştirme imkânı olmayan girişimcilere ücretsiz olarak üretim, araştırma ve iş geliştirme fırsatı sunulacak. Laboratuvarda girişimcilere fiziksel mekân, araç-gereç ve mühendislik desteği verilecek. Bilişim teknolojilerinin, tasarım ve hizmetlerin, gerçek yaşam ortamında, kullanıcılarla test edilebileceği ve geliştirilebileceği bir yaşam laboratuvarı ortamı oluşturulacak. Living Lab’da, seminer salonu, kullanıcı deneyim merkezi, showroom, tasarım deneyim alanı, konferans ve toplantı odaları ile 3 boyutlu yazıcılar bulunacak.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...