Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kar maskeli hırsızlar PTT şubesini soydu

Düzenleyen:
Kar maskeli hırsızlar PTT şubesini soydu

YAŞAM Haberleri

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bulunan Karaköy PTT Şubesine giren kar maskeli bir hırsız, gişe görevlilerini silahla tehdit edip kasadaki yaklaşık 8 bin TL’yi alarak kaçtı.

Olay, Yunusemre ilçesine bağlı Tevfikiye Mahallesi İzmir Caddesi üzerindeki Karaköy PTT Şubesi’nde saat 12.10 sıralarında meydana geldi. Yüzü kar maskeli bir şahıs elinde silahla, vatandaş yoğunluğunun az olduğu saatte Karaköy PTT Şubesi’ne girdi. Kar maskeli şahıs elindeki silahını şubede çalışan biri kadın biri erkek olmak üzere iki gişe personeline doğrultarak kasadaki parayı istedi. Korkuya kapılan personel kasadaki yaklaşık 8 bin TL’yi bir poşet içerisinde kar maskeli şahsa verdi. Parayı alan maskeli hırsız hızla PTT şubesinden çıkarak kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından deliller tek tek toplanırken, şubenin güvenlik kameraları da polis tarafından incelemeye alındı. Polis kaçan zanlının bulunması için geniş çaplı operasyon başlattı. Öte yandan emekli aylıklarını çekmek için şubeye gelen vatandaşlar da kapıdan geri döndü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...