HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İstanbul'da su kesintisi nerelerde olacak? (İstanbul'da sular ne zaman gelecek)

Düzenleyen:
İstanbul'da su kesintisi nerelerde olacak? (İstanbul'da sular ne zaman gelecek)
İstanbul, Su Kesintisi, Haberler, İstanbulda Sular Ne Zaman Gelecek, Bakırköy Su Kesintisi Ne Zaman Bitecek, Bahçelievler Su Kesintisi, Sular Ne Zaman Gelecek, İSKİ, Sular Nelerede Kesik, Haber

YAŞAM Haberleri

Açıklama az önce İSKİ tarafından yapıldı. İstanbul'da sular kesilecek. Hal böyle olunca kafalarda suların nerelerde kesileceği ve kesintinin ne kadar süreceği geliyor. İstanbul'da suların kesileceği ilçeler nereler, İstanbul'da sular ne zaman gelecek? diye merak edenler bu habere dikkat!

Dikkat! İstanbul’da su kesintisi var. 21 Şubat 2018 Çarşamba günü 09:00 ile 22 Şubat 2018 Perşembe günü 01:00 saatleri arasında 16 saat su olmayacak. Peki İstanbul'da suların kesileceği ilçeler nereler, İstanbul'da sular ne zaman gelecek? İşte bu soruların cevabı...  İSKİ, Bakırköy, Bahçelievler ve Beykoz’un bazı yerlerinde su kesintisinini yapılacağını açıkladı. İSKİ Tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bakırköy ve Bahçelievler İlçelerinde deplaseleri sona eren hatların mevcut isale hatlarına bağlantı çalışması gerçekleştirileceğinden; 21 Şubat 2018 Çarşamba günü 09:00 ile 22 Şubat 2018 Perşembe günü 01:00 saatleri arasında 16 saat süreyle aşağıda belirtilen bölgelere su verilemeyecektir. Su alamayacak bölgeler şunlar:

Bakırköy İlçesi: Ataköy 1. Kısım, Zeytinlik, Cevizlik, Sakızağacı, Yenimahalle, Osmaniye, Kartaltepe ve Zuhuratbaba Mahalleleri

Bahçelievler İlçesi: Bahçelievler Mahallesi.

Kavacık Terfi Merkezinde gerçekleştirilecek olan yenileme çalışmaları nedeniyle; 21 Şubat 2018 Çarşamba günü 23:00 ile 22 Şubat 2018 Perşembe günü 11:00 saatleri arasında 12 saat süreyle aşağıda belirtilen bölgelere su verilemeyecektir. Su alamayacak bölgeler:

Kavacık, Acarlar, Zerzavatçıköy, Elmalı, Görele, Polenezköy, Örnekköy ve Alibahadır Mahallelerinin tamamı ile Rüzgarlıbahçe, İncirköy, Çubuklu, Çiğdem, Gümüşsuyu, Kanlıca ve Soğuksu Mahallelerinin bir kısmı".

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...