HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Tekirdağ’daki uyuşturucu operasyonunda 4 kişi tutuklandı

Düzenleyen:
Tekirdağ’daki uyuşturucu operasyonunda 4 kişi tutuklandı
Terkirdağ, Haberler, Uyuşturucu, Haber

YAŞAM Haberleri

Tekirdağ’da sokak satıcılarına yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 7 şüpheliden 4’ü tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ve Çorlu Narkotik Şube ekipleri Süleymanpaşa ve Çorlu ilçelerinde sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirdikleri operasyonlarda 7 şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan 7 kişiden 4'ü tutuklandı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, 79 adet fişeklenmiş ve satışa hazır vaziyette eroin maddesi, 91 adet satışa hazır kokain maddesi, 1 adet ruhsatsız tüfek ve uyuşturucu satışından elde edildiği iddia edilen bin 165 TL para ele geçirildi.
Öte yandan, Tekirdağ Narkotik Şube ekiplerinin Süleymanpaşa ilçesinde yaptıkları uyuşturucu operasyonlarında ise polisin geldiğini gören şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda, 60 gram sentetik uyuşturucuyu, 5 yaşındaki kendi çocuklarının iç çamaşırına sakladıkları tespit edildi. Olayla ilgili 2 kişinin emniyetteki işlemleri ise devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...