Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

3 kişiyi öldürüp, canlı yayın yapan cani yakalandı!

Düzenleyen:
3 kişiyi öldürüp, canlı yayın yapan cani yakalandı!

YAŞAM Haberleri

Balıkesir'in Havran ilçesinde dün gece 3 kişiyi öldürüp 4 kişiyi yaraladıktan sonra sosyal medyada canlı yayın yapan cani yakalandı.

Havran'da dün gece meydana gelen olayda 3 kişiyi öldüren ve biri 2 yaşındaki çocuk olmak üzere 4 kişiyi yaralayan cani Ali Saral jandarma ekiplerinin sıkı takibi neticesinde Havran'ın Eseler Mahallesi girişinde yakalandı. Olayı gerçekleştirdikten sonra geceyi bir dağ evinde geçirdiği iddia edilen Ali Saral, cinayetin ardından sosyal medyadan canlı yayın yaptı. 

AV TÜFEĞİYLE EVİ BASTI
Ali Saral ailesiyle birlikte iddiaya göre, iki yıl önce kız istemeye gittiği ve olumsuz yanıt aldığı Çetinkaya ailesinin  evine dün saat 23.30 sıralarında gitti.  Elindeki iki tüfekle binanın önünde rasgele ateş eden Saral, daha sonra içeri girerek evde bulunanlara ateş açtı. Saral’ın tüfeğinden çıkan saçmaların isabet ettiği Melike Çetinkaya (38), Ebru Çetinkaya (16), Tuncay Çetinkaya (17) yaşamını yitirirken, Gülşen Çetinkaya (27) ve Yasin Çetinkaya (2), Bayram Eren ve oğlu Murat Eren yaralandı.

SOSYAL MEDYADA YAYINLADI
Silah seslerini duyan komşular durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Ali Saral, saldırıdan sonra sosyal medyada evden canlı yayın yaptı. Dehşet görüntülerini canlı yayınlayarak anlatan Saral, “Bu saatten sonra Hüseyin Beşeler köyündeyim, son hali” dedi. Saral, son olarak “Oldu bitti kül oldu” yazılı ifadelerini paylaştı.

İKİ YAŞINDAKİ YASİN’İN DURUMU AĞIR
Yaralılardan Saral’ın evlenmek istediği Gülşen Çetinkaya, Bayram Eren ve oğlu Murat Eren’in Edremit Devlet Hastanesi’ndeki tedavileri sürerken, durumu ağır olan iki yaşındaki Yasin Çetinkaya Balıkesir Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Melike, Ebru ve Tuncay Çetinkaya’nın cesetleri, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

‘EVE GELDİĞİMDE ÇOCUKLARIM YERDEYDİ’
Evde bulunmadığı sırada gerçekleşen saldırıda eşiyle iki çocuğu ölen, diğer iki çocuğu yaralanan Hasan Çetinkaya, “Eve geldiğimde çocuklarım yerde yatıyordu. Eşim, oğlum, iki kızım, bir de ufak oğlum saldırıya uğramış. Eşim, kızım ve oğlum yaşamını yitirdi” dedi.

‘TÜFEKLE KAPIYI, PENCEREYİ KIRDI’ 
Silah seslerini duyarak eve koştuğunu belirten bir mahalle sakini ise olay yerine vardığında saldırganı elindeki tüfekle kapıya, pencereye vurarak kırdığını gördüğünü ifade etti.

İZ TAKİP KÖPEĞİYLE ARANDI
Emniyet güçlerince olayın ardından kaçan Saral’ı yakalamak için çalışma başlatıldı. Bölgede etkili olan yoğun sise rağmen Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler arama çalışmalarına başladı. Saral’ın yürüyerek olay yerinden uzaklaştığı bilgisinin alınması üzerine Jandarma İz Takip Köpeği Lamba bölgeye getirildi.

CANLI YAYIN YAPTI
Saral yaptığı katliamı cep telefonu ile kaydederek Facebook’ta canlı yayında paylaştı. Saat 22.36’da başlayan canlı yayın 1 dakika sürdü. Ali Saral’ın bazı yakınları canlı yayın sırasında “Ne yapıyorsun” gibi tepkilerini paylaştı. 100’ü aşkın kez paylaşılan videoyu 30 bini aşkın Facebook kullanıcısı izledi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...