HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Şırnak’ta 3 bin 350 paket kaçak sigara ele geçirildi

Düzenleyen:
Şırnak’ta 3 bin 350 paket kaçak sigara ele geçirildi
Şırnak, Haberler, Kaçak Sigara, Haber

YAŞAM Haberleri

Şırnak İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Şuçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Cizre ve Uludere’de, piyasa değeri yaklaşık 13 bin 400 Türk lirası olan 3 bin 350 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Kaçakçılık olaylarıyla ilgili 3 şüpheli şahıs yakalandı.

Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamada, kaçakçılığın önlenmesi için operasyonların aralıksız devam edeceği belirtildi. Açıklamada, “Şırnak İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü, Cizre İlçe Jandarma Komutanlığı ve Uludere İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince 22 Şubat 2018 tarihinde kaçakçılık suçları ve terörizmin finansmanına yönelik icra edilen faaliyetlerde, piyasa değeri yaklaşık 13 bin 400 Türk lirası olan 3 bin 350 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir. Meydana gelen olaylarla ilgili olarak 3 şüpheli şahıs yakalanmıştır. Şırnak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, kaçakçılık suçları ile haksız kazanç sağlayan suç organizasyonlarına karşı yürütülen operasyonlara aralıksız olarak devam edilmektedir” denildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...