Ataşehir'de bomba paniği! O ihbarın nedeni belli oldu

Düzenleyen:
Ataşehir'de bomba paniği! O ihbarın nedeni belli oldu

YAŞAM Haberleri

Ataşehir İnönü Mahallesi'nde bulunan 5 katlı binanın en üst katındaki bir dairede "bomba" olduğu yönünde ihbar üzerine polis alarma geçti. Bina boşaltılırken polis sokakta da önlem aldı. Mahalleli sokağa dökülürken, yapılan incelemede pakette saat olduğu anlaşıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kayışdağı İnönü Mahallesi Hülyalı Sokak'ta beş katlı binanın beşinci katında oturan bir kişi komşularına uzun süre gelmeyeceğini söyleyerek bir süre önce evden ayrıldı. Bu sırada yan dairede oturan bir vatandaş evin içinde şüpheli bir paket olduğunu gördü.

Durumu polisi ihbar edilirken, tüm mahalleli sokağa döküldü. Polis ekipleri sokağa trafiğe kapatırken, olay yerine bomba imha ekipleri çağrıldı. Vatandaşların endişe dolu bekleyişi devam ederken, paniğe neden olan şeyi bir saat olduğu belirlendi.

Polisler evde yaptıkları aramada pompalı tüfek de buldu. Acilen hastaneye giden ev sahibinin daire kapısını açık unutması sonucu karşı dairede oturan komşusunun saati gördüğü ve bomba sanarak ihbarda bulunduğu öğrenildi.

Polisin emniyet şeridini kaldırmasının ardından bina sakinleri dairelerine döndü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...