Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dünyanın en pahalı evleri hangileri?

Düzenleyen:
Dünyanın en pahalı evleri hangileri?

YAŞAM Haberleri

Dünyanın en pahalı evleri nerede? En lüks ev ne kadar? Dünyanın en pahalı evlerini ve onların sahiplerini öğrenmeye hazır mısınız? İşte dünyanın en pahalı evleri ve fiyatları.

Fiyatları 100 milyon dolardan başlayıp milyar dolarlara çıkıyor. Bu lüks evlere baktıkça hayran kalacaksınız. Dünyanın en pahalı evlerinin içinde tiyatro, tenis kortları, hatta boydan boya plajı olan bile var. Dünyanın en pahalı evleri nerede? En lüks ev ne kadar? Dünyanın en pahalı evlerini ve onların sahiplerini öğrenmeye hazır mısınız? İşte dünyanın en pahalı evleri ve fiyatları.
Dünyanın en pahalı evleri hangileri?
XANADU 2.0 / WASHINGTON / ABD   125,5 milyon dolar
Microsoft'un kurucu ortağı ve dünyanın en zengin ikinci adamı olan Bill Gates’in en meşhur evi. 66.000 metrekarelik "akıllı" kompleks, bir tepenin yanına inşa edilmiş ve Washington Gölü'ne bakmaktadır.
Dünyanın en pahalı evleri hangileri?
BEVERLY HOUSE / BEVERLY HILLS / ABD 195 milyon dolar
53.000 metrekarelik alanı kaplayan Akdeniz tarzı bir villadır. Tesiste 12 yatak odası, 23 banyo, bir bowling salonu, bir tiyatro, tenis kortları, yüzme havuzları, yansıtma havuzları, şelaleler ve 27 araca rahatça sığabilecek bir garaj bulunmaktadır. Jacqueline ve John F. Kennedy'nin 1953'te yemin ettikten sonra balayı yaptığı yerdir. Filmde "The Godfather" ve "The Bodyguard" filmlerinden sahneler de çekildi. 
Dünyanın en pahalı evleri hangileri?
SHEPARD KRECH HOUSE / HAMPTONS 190 milyon dolar
1930'larda önde gelen bir cerrah için inşa edilen bu altı yatak odalı sahil köşesinde, dört yatak odalı bir misafirhane, havuz, tenis kortları, batık kütüphane ve üç katlı bir oturma odası ve kendi plajı bulunmaktadır.
Dünyanın en pahalı evleri hangileri?
SPELLING MANOR / BEVERLY HILLS / ABD 200 milyon dolar
Tv şov yapımcısı Aaron Spelling ve eşi  Candy , Los Angeles'taki 56.500 metrekarelik, 14 odalı, 27 odalı evi. Ev yaklaşık 10 bin metrekare büyüklüğünde. 

THE PENTHOUSE / LONDRA / İNGİLTERE 200 milyon dolar
Rihanna ve Tom Cruise tarafından yaşamış olan müthiş bir çatıkatı. Lüks daire, başkentin en büyüklerinden biri, biri jakuzisi olan altı yatak odasının yanı sıra bir spor salonu, müzik odası, sinema ve hatta terapi odasıdır. başkentin Hyde Park manzarasına sahip en lüks dairesi 

TOUR DE ODEON / MONACO 335 Milyon Dolar
Dünyanın en pahalı dairesi. Gökyüzü ve denizi ile muhteşem manzaraya sahip. Su kaydıraklı bir yüzme havuzuna sahiptir.
Dünyanın en pahalı evleri hangileri?
FAIR FIELD / HAMPTONS / ABD 500 milyon dolar
Amerika’nın en büyük evlerinden biri. Vergi değerlendirmelerine göre 200 milyon doların üzerinde bir değere sahip olan endüstriyel milyarder Ira Rennert'in Fair Field Sitesi tartışmasız en büyük ve potansiyel olarak Amerika'daki en pahalı konuttur.  Mülk, 21 yatak odası ve 18 banyo ile 43.031 metrekare olduğunu göstermektedir.
Dünyanın en pahalı evleri hangileri?
VILLA LEOPOLDA / FRANSA 1,2 milyon dolar
İşte dünyanın en pahalı evi. Önündeki koy boylu boyunca malikane sahibine ait. 2008 yılında 500 milyon dolara alıcısı çıktı ama sonuçlanmadı. 1902 yılında Belçika Kralı tarafından yaptırılmış sonra özel kişilere satılmış.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...