HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ankara-Aksaray yolunda kaza! Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen: /
Ankara-Aksaray yolunda kaza! Ölü ve yaralılar var
Kaza, Trafik Kazası, Haber

YAŞAM Haberleri

Aksaray’da yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda yolcu yaralandı.

Aksaray’da sürücüsü kalp krizi geçiren yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu 4 kişi öldü, 34 kişi de yaralandı.
Kaza, sabah saat 05.00 sıralarında Aksaray - Ankara Karayolunun 45’inci kilometresi Acıpınar Mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul’dan Adıyaman’a giden Nurettin Dağ (59) idaresindeki 34 VY 0804 plakalı yolcu otobüsü, Aksaray’a 45 kilometre kala sürücüsünün aniden kalp krizi geçirmesi sonucu şarampole devrildi. Kaza ihbarının ardından çok sayıda ambulans, polis, itfaiye ve AFAD ekibi kaza mahalline sevk edildi.

Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti. Yaralanan çok sayıda yolcu ambulanslarla Aksaray’daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.  Kazada otobüste bulunan ve kimlikleri belirlenemeyen 4 kişi hayatını kaybetti, 34 kişi de yaralandı. Yaralılar, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve özel hastanelerde tedavi altına alınırken, kazayı anlatan otobüs sürücüsü Nurettin Dağ, “Kalp krizi geçirdim. Terledim, terledim, fren yapacağım, fren yapamadım” dedi.

Ankara-Aksaray yolunda kaza! Ölü ve yaralılar var

ŞOFÖR KALP KRİZİ GEÇİRDİ
Otobüste yolcu olarak bulunan Mehmet Halit Kalkan (48) ise, “Şoför kalp krizi geçirdi. Yatsı namazını kıldı bizimle beraber. Kalp krizi geldi şoföre. Biz yatsı namazını Ankara’da kıldık. Takriben 3 gibi Ankara’dan yola çıktık. Kaza da 04.30 gibi oldu. Şoförümüz aniden kalp krizi geçirdi. Durumu iyi, kafasında bir yarası var. Sadece 3 metrelik şarampol var” dedi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...