Polisi görür görmez 2. kattan atlayıp bacağını kırdı

Düzenleyen:
Polisi görür görmez 2. kattan atlayıp bacağını kırdı

YAŞAM Haberleri

İstanbul Sultangazi'de iki farklı adrese polis fuhuş operasyonu düzenledi. Baskında, polisi gören adam kendini 2. kattan atıp bacağını kırdı.

Düzenlenen operasyonda Özbekistan uyruklu Umarova M. ve Azerbaycan Uyruklu Tamila Ş. gözaltına alındı. Adreste bulunan kadın ticareti yaptığı tespit edilen İrfan Ç. ise polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak bulunduğu apartmanın 2'inci katından aşağıya atladı. Ayağı ve eli kırılan İrfan Ç. ekipler tarafından gözaltına anıldı. Bir diğer adrese yapılan baskında yakalanan şüpheli E.K ise sorgulanmak üzere polis karakoluna götürüldü.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Polis ekiplerini görünce 2'inci kattan atlayan İrfan Ç. hastaneye kaldırdı. Burada tedavisi tamamlanan zanlının kadın ticareti yaptığını itiraf ettiği öğrenildi. İrfan Ç. karakoldaki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Özbekistan uyruklu Umarova M. ve Azerbaycan uyruklu Tamila Ş. sınır dışı edilirken, evde fuhuş amacıyla bulunan E.K adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...