HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Balık avlamaya gittiler, mahsur kaldılar

Düzenleyen: /
Balık avlamaya gittiler, mahsur kaldılar
Kahramanmaraş, Balık, Haber

YAŞAM Haberleri

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde balık avlamak isteyen 4 kişi, yağış nedeniyle su seviyesinin yükselmesi sonucu Keşiş Çayı’nda mahsur kaldı. Bölgeye çok sayıda kurtarma ekibi sevk edildi.

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde oturan 4 kişi, Andırın’ın Kumarlı Mahallesi’nde iki ilçeyi birbirinden ayıran Keşiş Çayı’na balık avlamaya gitti.

Bir süre sonra başlayan sağanak yağış nedeniyle suyun debisinin aniden yükselmesi sonucu 4 arkadaş mahsur kaldı ve bir ağacın dalına tutunarak kurtarılmayı bekledi. İhbar üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri, vatandaşların yerini tespit ederek kurtarma ekipleri istedi. Bölgeye Kahramanmaraş ve Osmaniye’den AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

5 SAAT SONRA KURTARILDILAR

Mahsur kalan Serdar Menekşe, Mustafa Kemal Yılmazer, Zafer Menekşe ve Ömer Nas, AFAD ve itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla 5 saat sonra kurtarıldı. Hazır bekleyen ambulanslarda sağlık kontrolünden geçirilen 4 kişi, ekiplere teşekkür ederek evlerine gitti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...