HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kuşadası'nda rezalet! Otelde basılınca...

Düzenleyen: /
Kuşadası'nda rezalet! Otelde basılınca...
Aydın, Kuşadası, Operasyon, Baskın, Fuhuş, Haber

YAŞAM Haberleri

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, polisin düzenlediği operasyonda, fuhuş yaptıkları belirlenen yabancı uyruklu 3 kadın ile aracılık ettikleri öne sürülen 2 kişi gözaltına alındı

Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, istihbarat çalışmasıyla, Cuma Pazarı mevkisinde fuhuş yaptığını belirledikleri Moldova, Kazakistan ve  Kırgısiztan  uyruklu 3 kadını, teknik ve fiziki takibe aldı.

3 kadının, para karşılığı erkeklerle birlikte olmak için anlaşıp, bölgedeki bir otele gitmesi üzerine, polis harekete geçti. Otele operasyon düzenleyen polis, fuhuş yaptıkları belirlenen Kırgızistan uyruklu N.Y., Moldova uyruklu L.P. ve Kazakistan uyruklu L.D.'yi yakaladı. Otel sahibi M.D. ve resepsiyon görevlisi S.H. de fuhşa aracılık etmek suçundan gözaltına alındı.

Gözaltına alınan yabancı uyuruklu 3 kadın, polisteki işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere Aydın İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi. Fuhşa aracılık ettikleri ileri sürülen 2 şüphelinin ise polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...