HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Likitçilere baskın! Büyük darbe vuruldu...

Düzenleyen:
Likitçilere baskın! Büyük darbe vuruldu...
Maltepe, Yaşam Haberleri, Haber

YAŞAM Haberleri

Maltepe'de bir eve yapılan operasyonda, elektronik sigarada kullanılan yüklü miktarda likit ele geçirildi. 5 kişi gözaltına alındı.

Maltepe'de bir eve yapılan operasyonda, piyasa değeri 950 bin olan elektronik sigarada kullanılan likit ele geçirildi. 5 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Maltepe Bağlarbaşı Mahallesi'nde iki katlı bir evde elektronik sigaralarda kullanılan likit üretimi ve satışı yapıldığını belirledi. Adrese baskın düzenleyen polis ekipleri, 5 kişiyi gözaltına aldı. Evde yapılan aramalarda piyasa değeri yaklaşık 950 bin lira olan 8 bin elektronik sigara likidi, 7 bin 500 şişe elektronik sigara likit aroması, 750 litre gliserin, 200 litre kimyasal madde ile çok sayıda boş şişe ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler Vatan Caddesi'nde bulunan Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...