Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Son dakika | İstanbul Davutpaşa'da iplik fabrikası yanıyor

Son dakika | İstanbul Davutpaşa'da iplik fabrikası yanıyor

YAŞAM Haberleri

Davutpaşa'da yer alan bir iplik fabrikasında çıkan dev yangına altı ilçeden gelen itfaiye ekipleri müdahale etmeye çalışıyor

İstanbul'un Esenler ilçesine bağlı Davutpaşa Mahallesi'nde yer alan bir kumaş ve iplik fabrikasında yangın çıktı. Sabah 06:45 civarında başlayan yangın, kimyasal maddelerin de olduğu binayı çok kısa sürede sardı.

Yangına müdahale eden ekiplerin söndürme çalışmaları sürerken, çatıdan parçalar kopmaya başladı. Ekiplerin bulunduğu yere düşen parçalar şans eseri kimseye zarar vermedi. Vatandaşların sokağa girmesine izin verilmiyor.

Çatıda başlayıp depolara kadar inen yangının çıkış nedeni henüz bilinmiyor.

Kuvvetli yangın için İstanbul itfaiyesi, 22 istasyon, 74 araç ve 185 personel görevlendirdi. İtfaiye ekiplerine Fatih Belediyesi, Zeytinburnu Belediyesi, Bağcılar Belediyesi, Bahçelievler Belediyesi, Güngören Belediyesi, Bayrampaşa Belediyesi ve Esenler Belediyesi'nden toplam dokuz adet su tankı ve Hamidiye A.Ş.'den dört adet su tankı ile destek veriliyor.

Son dakika | İstanbul Davutpaşa'da iplik fabrikası yanıyor

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...