Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nikahına askeri üniformasıyla geldi

Düzenleyen:
Nikahına askeri üniformasıyla geldi

YAŞAM Haberleri

Mersin’in Tarsus ilçesinde 23 yaşındaki Gizem Arduçlu ile nikahlanan 25 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Tolga Kaşıkçı, damatlık yerine askeri üniformasıyla nikaha geldi.

Kastamonu 5. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığında temel eğitimini tamamlayarak Uzman Çavuş olan Tolga Kaşıkçı, Gizem Arduçlu ile nikah kıydı. Tarsus Belediyesi Nikah Salonunda yapılan törende Uzman Çavuş, damatlık yerine üniformasını giydi. Gelinlik giyen eşi ile el ele tutuşarak salona giren Kaşıkçı’yı askeri üniforma içinde gören davetliler duygulandı. Davetliler, çifti dakikalarca alkışladı. Tolga Kaşıkçı ile Gizem Arduçlu birlikte nikah masasına oturdu. 
Nikah memuruna büyük bir heyecanla "evet" diyen çift, konuklardan yoğun alkış aldı. Nikah şahitliği yapan MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, evlilik cüzdanını gelin Gizem Arduçlu’ya verdi. Çiftin diğer nikah şahitliğini Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Aksoy ve Tarsus Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Şahin yaptı. Nikah sonunda konuklar çifti tebrik etti. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...