HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bayramda trafik kazalarının acı bilançosu: 58 ölü, 392 yaralı

Düzenleyen: /
Bayramda trafik kazalarının acı bilançosu: 58 ölü, 392 yaralı
Trafik Kazası, Bayram, Haber

YAŞAM Haberleri

Alınan tedbirlere ve yapılan uyarılara rağmen Ramazan Bayramı tatilinde meydana gelen trafik kazalarında 58 kişinin hayatını kaybettiği, 392 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Ramazan Bayramı tatilinde yurt genelinde meydana gelen trafik kazalarında 58 kişi yaşamını yitirdi, 392 kişi yaralandı.

Alınan tedbirlere ve yapılan uyarılara rağmen bu bayram tatilinde de üzücü trafik kazaları yaşandı.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, bayram tatilinin başladığı bayramdan bir gün önce yurt genelinde meydana gelen kazalarda 11 kişi yaşamını yitirdi, 70 kişi yaralandı.

Bayramın ilk günündeki trafik kazaları ise 15 kişinin ölümü, 98 kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı.

Tatilin ikinci gününde ise kazalarda 17 kişi hayatını kaybetti, 118 kişi yaralandı.

Ramazan Bayramı tatilinin üçüncü gününde çeşitli illerde saat 17.00'ye kadar meydana gelen trafik kazaları ise 15 kişinin yaşamını yitirmesi, 106 kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı.

Böylece bayram tatilinin başladığı arife gününden bayramın üçüncü günü saat 17.00'ye kadar meydana gelen kazalarda 58 kişi hayatını kaybetti, 392 kişi yaralandı.

Eskişehir ve Şırnak'ta dün sabah aynı aileden üçer kişinin, Kütahya'da aynı gün yine aynı aileden 4 kişinin, Kastamonu'da da gece yarısı 6 kişinin yaşamını yitirdiği trafik kazaları, ağır bilançonun sadece 4 acı örneğini oluşturdu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...