İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Düzenleyen:
İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatılacak

YAŞAM Haberleri

Beyoğlu'nda gerçekleştirilecek olan "Çocukların Sesiyiz" yürüyüşü nedeniyle bazı yollar saat 11.30 itibariyle trafiğe kapatılacak.

Beyoğlu'nda Galatasaray Lisesi önünden Tünel Meydanı'na kadar gerçekleştirilecek "Çocukların Sesiyiz" yürüyüşü nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, saat 11.30'dan itibaren tedbirler sona erene kadar bazı yolların trafiğe kapatılacağı ve alternatif güzergahlar belirlendiği dile getirildi. Yapılan açıklamaya göre Yeni Çarşı Caddesi ile Hamalbaşı Caddesi kesişimi, Kumbaracı yokuşu ile Asmalı Mescit Caddesi kesişimi, İlk Belediye Caddesi ile İstiklal Caddesi kesişimi, Ensiz Sokak ile İstiklal Caddesi kesişimi ve Tünel girişine trafik verilmeyecek. Sürücüler, alternatif güzergah olarak Tarlabaşı Bulvarı, Galip Dede Caddesi ve Kumbaracı yokuşuna yönlendirildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...