Madalyalı katil sahte kimlikle yakalandı

Düzenleyen:
Madalyalı katil sahte kimlikle yakalandı

YAŞAM Haberleri

Adana’da, 27 yıl önce tartıştığı öğretmeni öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan hükümlü, sahte kimlikle yaşadığı KKTC'de yakalandı. Hükümlünün yaşam koçluğu yaptığı ve atletizm yarışmalarında dereceler elde ettiği öğrenildi.

Adana’da, 27 yıl önce tartıştığı öğretmeni öldürmekten  müebbet hapis cezası alan hükümlü, sahte kimlikle yaşadığı Kuzey Kıbrıs Türk  Cumhuriyeti’nde yakalandı. 

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro  Amirliği ekipleri, 1991'de Sucuzade Mahallesi’ndeki Anafartalar Lisesinde görevli  öğretmen Hasan Bilgin’i çıkan tartışma sonucu bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle  2014 yılında ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırılan Yıldıray Keklik’in (46)  KKTC'de yaşadığı bilgisine ulaştı.

Polis, “Şahin Soylu” adına düzenlenmiş sahte kimlikle  yaşam koçluğu  yapan ve atletizm yarışlarında dereceler elde ettiğini belirlediği Keklik’in  yakalanması için KKTC güvenlik güçleriyle irtibata geçti.

Hakkında daha önce "kırmızı bülten çıkarılan" hükümlü,  Lefkoşa’da  KKTC polisince gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine  gönderilen hükümlünün daha sonra Türkiye'ye iade edileceği belirtildi.

Keklik’in öğretmen Bilgin’i öldürdükten sonra yakalandığı, 5 yıl  tutuklu kaldıktan sonra davanın karara bağlanamaması nedeniyle tutuksuz  yargılanmak üzere serbest bırakıldığı, mahkeme kararının ardından da izini kaybettirdiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...