HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Küçük çocuk oyun oynarken içine oturduğu tencereye sıkıştı

Düzenleyen: /
Küçük çocuk oyun oynarken içine oturduğu tencereye sıkıştı
Çocuk, Tencere, Haber

YAŞAM Haberleri

Çorum'da, oyun oynarken girdiği düdüklü tencerenin içine sıkışan küçük çocuk, itfaiye ekipleri tarafından yarım saat süren çalışma sonucu kurtarıldı.

2 yaşındaki Ahmet Muhammed Turan, anne ve babası uyurken mutfağa gidip, düdüklü tencerenin içerisine oturdu. Diz kapaklarından aşağısı tencereye sıkışan minik çocuk, ağlamaya başladı.

YARDIMINA İTFAİYE YETİŞTİ

Uyanıp, mutfağa koşan anne ve baba, kendi çabalarıyla Ahmet Muhammed Turan'ı kurtaramayınca, itfaiye ve sağlık ekiplerinde yardım istedi.

Gelen Çorum Belediyesi İtfaiyesi ekibi, küçük çocuğu kurtarmak için çalışma başlattı. Trafik kazalarında kullanılan oksijenli kesici aletin çocuğa zarar vereceğini belirleyen ekipler, kesici ve ayırıcı kullanarak tencerenin bir bölümünü kesmeye çalıştı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Kurtarma çalışması sırasında bazı itfaiye görevlileri küçük çocukla oyun oynayarak onu oyaladı.

Yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından Ahmet Muhammed Turan, tencereden çıkarıldı. Küçük çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...