Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Osmaniye'de fırtına serçe yavrularını telef etti

Düzenleyen:
Osmaniye'de fırtına serçe yavrularını telef etti

YAŞAM Haberleri

Osmaniye Kadirli'de gece saatlerinde etkili olan şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle yuvalarından düşen serçe yavruları telef oldu.

Kadirli ilçesinde gece saatlerinde şiddetli yağmur ve fırtına etkili oldu. Bazı ev ve iş yerlerinde su baskınları yaşandı. Sabah saatlerinde Cemalpaşa Mahallesi Kabasakal Parkı yanındaki yürüyüş parkurunda yürüyüş yapanlar 2 kilometre boyunca uzanan yerdeki binlerce ölü serçe yavrusunu görünce şok yaşadı.

YUVALARDAN DÜŞTÜLER
Ölü serçe yavrularını önce yaprak zanneden vatandaşlar, durumu daha sonra yetkililere bildirdi. Yürüyüş parkuru boyunca uzanan çınar ağaçlarında ki yuvalarından şiddetli fırtınadan dolayı yere düşen serçe yavrularının hepsi telef oldu. Yürüyüş parkurunda spor yapan bir vatandaş, “Zannediyorum akşamki fırtınadan dolayı oldu. 2 kilometre boyunca her taraf binlerce serçe yavrusu ölüsü ile dolu. Ağaçtaki yuvalarından düşmüşler. Çok yazık, çok üzüldük Doğal afetin acı bir tablosu” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...