HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

'Kolunda alçı var' dediler, KPSS'ye almadılar

Düzenleyen: /
'Kolunda alçı var' dediler, KPSS'ye almadılar
Kpss Haberleri, Kpss, Sivas, Alçı, Furkan Uzunoğlu, Haber

YAŞAM Haberleri

Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) birinci oturumuna girmek için sınav giriş yerine gelen aday, kolunda alçı olduğu için sınava alınmadı. Adayın, ÖSYM'ye kolunda alçı olduğunu bildirmediği belirtildi.

Sivas'ta, Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) ilk oturumuna girmek için sınav giriş yerine giden aday, kolunda alçı olduğu gerekçesiyle sınava alınmadı. Öğretmenlik ve kamudaki A ve B grubu kadrolar için 4 oturumda gerçekleştirilecek Kamu Personel Seçme Sınavı'nın (KPSS) birinci oturumuna Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) yerleşkesinde girecek adaylar, giriş belgelerini göstererek ve arama yapılarak içeriye alındı.

Birçok aday yanlarında getirdiği araba anahtarı, çanta, cüzdan, telefon, kent kart, koltuk değneği gibi eşyalarını salon girişinde bıraktı.

ÖSYM'YE BİLDİRMEDİĞİ İÇİN ALINMADI

Adaylardan Furkan Uzunoğlu, kolunun alçıda olduğunu ÖSYM'ye bildirmediği için sınava alınmadı. Uzunoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Alçılı olarak sınava alınmayacağımı bilmiyordum. Zaten alçıya alınalı 3 gün oldu, alçılı girmek de yasakmış. Giriş belgesinde de yazmıyor, bize de bilgilendirme olmadı." diye konuştu.

Kimi adaylar ise sınavda kabul edilmeyen kimlik belgesi getirdiği veya geç kaldığı için sınava giremedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...