Temmuz’da Ardahan'a dolu yağdı!

Düzenleyen:
Temmuz’da Ardahan'a dolu yağdı!

YAŞAM Haberleri

Ardahan'da sağanak ve dolu yağışı etkili oldu. Sağanak yağışın yoğun görüldüğü kent merkezi ile merkeze bağlı Tepesuyu köyü arasında sağanak bir süre sonra yerini doluya bıraktı.

Ardahan Atatürk Mahalle Muhtarı İbrahim Özer, AA muhabirine yaptığı  açıklamada, yağışın 20 dakika aralıksız sürdüğünü belirterek, "Sonra bu manzara  ortay açıktı. Mahallemiz ile Tepesu köyü arası beyaz örtü ile kaplandı. Şu an her  taraf dolu. Birçok vatandaşın ekili arazisi zarar gördü." dedi.

Özer, vatandaşın mağdur olduğunu, mağduriyetin giderilmesi için ilgili  kurumlardan yardım talep edeceğini sözlerine ekledi.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bölge  genelinde hava az bulutlu, zamanla çok bulutlu olacak. Öğleden sonra Erzurum,  Kars, Ağrı, Iğdır ve Ardahan çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak  görülecek.

Sıcaklığın mevsim normallerinde seyretmesi beklenen bölgede, rüzgar,  zaman zaman orta kuvvette, yağış anında kuvvetli esecek.

Günün beklenen en yüksek sıcaklığının Tunceli'de 35, Erzincan'da 31,  Iğdır'da 29, Ağrı'da 26, Erzurum'da 25, Kars ve Ardahan'da 22 derece olacağı  öngörülüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...