Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehit kızı Büşra'nın mezar başında paylaştığı fotoğraf herkesi ağlattı

Düzenleyen:
Şehit kızı Büşra'nın mezar başında paylaştığı fotoğraf herkesi ağlattı

YAŞAM Haberleri

15 Ekim 2012'de PKK'lı teröristlerin bombalı tuzağında şehit düşen Orhan Ayan'ın kızı Büşra'nın gelinliğiyle babasının mezarı başında çektirdiği fotoğraf herkesi derinden etkiledi.

Şehit polis Orhan Ayan'ın kızı Büşra, düğününden önce gelinliğiyle babasının mezarına gidip "Gelin oldum baba" diyerek ağladı. O anın fotoğrafı Türkiye'yi hüzne boğdu.

EŞİ DE POLİS

Burdurlu polis Orhan Ayan (42), Mardin Derik'te 15 Ekim 2012'de PKK'lı teröristlerin bombalı tuzağında şehit düştü. Kızı Büşra ile oğlu Berkay yetim kaldı. Filiz Ayan iki çocuğunu, şehit eşinin arzusuna uygun olarak okuttu. Büşra üniversiteyi okurken kalbini babası gibi polis olan Enes Aslan'a kaptırdı.

KENDİ PAYLAŞTI

Şimdi 24 yaşında olan Büşra'nın önceki gece düğünü vardı. Büşra gelinliğini giyer giymez, yanına sevgilisi Enes'i de alıp babasının mezarına gitti. "Gelin oldum baba" diyerek gözyaşları içinde dua etti. Büşra Ayan'ın Facebook hesabında paylaştığı o anın fotoğrafı herkesi duygulandırdı.

Şehit kızı Büşra'nın mezar başında paylaştığı fotoğraf herkesi ağlattı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...