Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yavru sincap 'gözaltına alındı'

Düzenleyen:
Yavru sincap 'gözaltına alındı'

YAŞAM Haberleri

Almanya'da bir adamın peşine düşen yavru sincap, polis tarafından ele geçirildi.

Almanya'nın Karlsruhe kentinde, bir adamın peşine düşen yavru sincap polis tarafından yakalandı. Polisin Karl-Frederich adını verdiği sincap takip sırasında yorgunluktan uyuyakalınca, bir hayvan koruma merkezine götürüldü. Sincaplar, yardıma ihtiyaç duyduklarında insanların peşine düşebiliyor.

'Kendisini tehdit altında hissetti'

Karlsruhe Polis Sözcüsü Christina Krenz, İngiltere'de yayımlanan Guardian gazetesine, sincapların annelerini kaybettiklerinde, anneleri olarak gördükleri bir kişiye odaklanabildiklerini söyledi. Krenz, polisten yardım isteyen kişinin "kendisini tehdit altında hissettiğini" belirterek, "Bazen korkutucu olabiliyorlar" dedi. Polis daha sonra yavru sincabın battaniyeye sarılı olarak uyurken ve şırıngayla beslenirken fotoğraflarını yayımladı. New York'ta geçen Temmuz'da New York Brooklyn'deki Prospect Park'ta "alışılmadık derecede saldırgan" bir sincap bir hafta içinde beş ziyaretçiye saldırmıştı. 2016'da da İngiltere'nin Cornwall kentinde altı sincap tarafından ısırılan üç yaşındaki bir çocuk kanlar içinde kalmıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...