HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Işın Karaca'dan dolar kurlarını espiri konusu yapanlara sert uyarı geldi!

Düzenleyen: /
Işın Karaca'dan dolar kurlarını espiri konusu yapanlara sert uyarı geldi!
Işın Karaca, Dolar, , Haber

MAGAZİN Haberleri

Türk sanat dünyasının güçlü seslerinden Işın Karaca, dolar kurlarının ani artış göstermesiyle birlikte pek çok kişinin espiri konusu haline getirmesinin ardından jet uyarı geldi. Ünlü şarkıcı Işın Karaca, sosyal medya platformu aracılığıyla ‘’Ekonomik dalgalanma dalga konusu olmamalı. Birlik zamanı" şeklinde ifadelere yer verdi.

Şarkıcı Işın Karaca, ekonomik piyasada dolar kurlarının ani bir şekilde yükselişe geçmesinin sonrasında bununla ilgili espri yapan kişileri uyararak tepki gösterdi. Ünlü şarkıcı Işın Karaca, sosyal mecra olan Instagram aracılığıyla paylaşımda bulunarak pek çok kişinin döviz kurlarının kısa bir süre içerisinde artışını espiri haline getirmemeleri gerektiği hususunda duyarlı olmaları gerektiğini vurgulayarak, bunun dalga konusu olmaktan kesin bir şekilde kaçınılması yönünde uyarılarda bulundu. Öte yandan Işın Karaca, takipçilerine birlik ve beraberlik çağrısı gerçekleştirerek tüketim noktasında yerli üretim ve malların tercih edilmesi gerektiğinin özellikle altını çizdi. İşte, Işın Karaca'nın dolar kurları/döviz fiyatlarının yükselmesinin bazı kişileri zora sokabileceğine dair gerçekleştirdiği o açıklamalar...

EKONOMİK DALGALANMA DALGA KONUSU OLMAMALI!

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, kişisel Instagram hesabı üzerinden gönderide bulunarak döviz kurları konusunu dalga malzemesi haline getiren kişiler için şu ifadelere yer verdi: "Arkadaşlar rica ediyorum artık döviz ile alakalı espriler yapmayalım. Tuzu kuru olan olabilir fakat ister istemez borçlanmış, zora düşmüş insanlar olabilir. Lütfen. Son günlerde yaşanan ekonomik dalgalanma dalga konusu olmamalı!

Birliğimiz, beraberliğimiz bu ekonomik savaşın üstesinden gelmemize sebep olacaktır. Birlik zamanı. Naçizane fikrim yerli üretim ve malları tüketim zamanı. Biz her şeyin üstesinden gelebilecek potansiyeli taşıyan bir toplumuz..."

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...