Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gökçeada'da feribot karaya oturdu

Düzenleyen:
Gökçeada'da feribot karaya oturdu

YAŞAM Haberleri

Gökçeada'da bu sabah hareketli dakikalar yaşandı. Gökçeada 1 isimli feribot, Kuzu Limanı'na yaklaşık 30 metre kala, teknik arıza nedeniyle karaya oturdu. Feribottaki 170 yolcu botla tahliye edilirken, feribottaki 64 aracın sürücüleri ise araçlarını teslim almak için geminin limana yanaşmasını bekliyor.

Çanakkale'de, Kabatepe-Gökçeada arasında sefer yapan feribot makinelerinde yaşanan teknik arıza nedeniyle karaya oturdu.

Alınan bilgiye göre, Kabatepe'den Gökçeada'ya saat 09.00 seferini yapan GESTAŞ A.Ş'ye ait 84 metre boyundaki "Gökçeada-1" isimli feribotun Gökçeada'daki Kuzu Limanı'na yaklaştığı sırada makinelerinde henüz belirlenemeyen nedenle teknik arıza meydana geldi. Gemi kaptanının durumu fark etmesi üzerine feribota, limana çarpmaması için kurtarma manevrası yaptırıldı.    


İçinde 170 yolcu ve 64 aracın bulunduğu feribot, limana yanaşmaya 30 metre kala sahil kısmındaki kumluk alanda karaya oturdu.  Feribotun bulunduğu alandan kurtarılması için bölgeye ilave gemi gönderilerek çekim işlemi yapılacağı öğrenildi.

YOLCULARIN TAHLİYESİ TAMAMLANDI

Feribotta bulunan 170 yolcu, Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait botla sorunsuz tahliye edildi. Feribotta bulunan 64 aracın sürücülerinin ise araçlarını teslim almak için geminin limana yanaşmasını beklediği belirtildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...