Leopar ve fillerle büyüyen kız çocuğuna bir de şimdi bakın!

Düzenleyen:
Leopar ve fillerle büyüyen kız çocuğuna bir de şimdi bakın!

YAŞAM Haberleri

Fransa'daki modern hayattan sıkılıp Afrika'ya yerleşen fotoğrafçı çiftin, ormanda doğan, 9 yaşına kadar hayvanların arasında büyüyen kızları Tippi, büyüdü. İşte o küçük kızın şimdiki hali...

Degre ailesi jip, kamera, fotoğraf makinesi gibi eşyalardan oluşan tüm malvarlıklarıyla yedi yıl Güney Afrika'da dolaşıp durmuş. Özellikle de Namibya, Güney Afrika'da ve Bostwana sınırındaki uçsuz bucaksız Kalahari Çölü'nde. Tippi'nin en yakın arkadaşları ise devekuşu, abi dediği 30 yaşındaki fil Abu, birlikte öğlen uykusuna yattığı yavru leopar olmuş. Ancak Tippi'nin Afrika'daki yaşamı, okul çağına gelince sonra eriyor. Çünkü ailesi küçük kızın eğitimi için Fransa'ya taşınmaya karar veriyor. Tippi, Paris'e taşındıktan sonra modern hayata bir süre ayak uyduramıyor. Okula gidemiyor ve eve özel bir öğretmen geliyor. Çünkü leoparlar ve fillerle oynayan Tippi yaşıtlarıyla oynayamıyor. İşte Tippi'nin son hali. Tippi, vahşi doğadaki vahşi çocukluğunu artık geride bırtığını, o günlerini hiçbir zaman unutmadığını söylüyor.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...