HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Vatandaş maket zannetti ama gerçek yürek burktu

Düzenleyen:
Vatandaş maket zannetti ama gerçek yürek burktu
Adana, Kayıp Genç, , Haber

YAŞAM Haberleri

Adana'da vatandaşlar, nehirde kaybolan gencin sabaha karşı cansız bedenini buldu. Vatandaşların önce maket zannettiği ceset, otopsi işlemleri için morga kaldırıldı.

Adana'da vatandaşlar nehir kaybolan gencin sabaha karşı cansız bedenini buldu. Bir vatandaşın ilk başta maket sandık demesi dikkat çekti.Gencin cansız bedeni otopsi işlemleri için morga kaldırıldı.

Vatandaş maket zannetti ama gerçek yürek burktu

NEHİRDE BULUNDU

Olay, Çukurova İlçesi Özdemir Sabancı Bulvarı civarında Seyhan Nehrinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde serinlemek için nehre giren 19 yaşındaki Ali Alkan Aslan, bir süre sonra su içerisinde kayboldu. Sabah saatlerinde ise yürüyüş yapan vatandaşlar gencin cansız bedenini suda görmesi üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri, cankur yardımıyla cesedi sudan çıkarttı. Aslan'ın cesedi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Vatandaş maket zannetti ama gerçek yürek burktu

MAKET ZANNETTİK

Yusuf Göl isimli vatandaş ise," Yatıyordum, şurada ceset var dediler. Biz maket var zannettik, baktık ki harbiden ceset. Hemen polisi aradık. Polis geldi, gerekeni yaptı." dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...