HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kent meydanı savaş alanına döndü! 100 kişi yarım saat kavga etti

Düzenleyen: /
Kent meydanı savaş alanına döndü! 100 kişi yarım saat kavga etti
Samsun , Kavga, , Haber

YAŞAM Haberleri

Samsun'da yaklaşık 100 dahil olduğu kavga yarım saat sürdü. Kavga esnasında çevredeki dükkanlar yağmalanırken kavgada 10 kişi yaralandı.

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde yaklaşık 100 kişinin karıştığı kavgada taşlar ve sopalar havada uçuştu. Yarım saat süren kavgada 10 kişi darp sonucu yaralandı.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Olay, Tekkeköy ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, meydanda bulunan esnaflar ile kimliği belirsiz kişiler arasında kavga meydana geldi. Yaklaşık 100 kişinin kavgaya dahil olması nedeniyle ortalık savaş alanına döndü. Çevrede bulunan dükkanlar çıkan kavga nedeniyle adeta yağma edilirken, kavgada taraflar birbirlerine taş ve sopalar ile saldırdı. Kavgada bir grup kurusıkı tabanca ile defalarca ateş etti.

KAVGA YARIM SAAT SÜRDÜ

Olay yerine çok sayıda polis ve çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Yaklaşık yarım saat boyunca süren kavga polislerin olay yerine gelmesiyle birlikte son bulurken, durumu ağır olan 1 yaralı, olay yerine gelen ambulans ile çevredeki hastaneye kaldırıldı. Büyük kavgada toplam 10 kişi darp sonucu yaralandı.Olay yerinde çalışma başlatan polis, kavganın çıkış nedenini araştırıyor.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...