Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'da terör operasyonu! Çok sayıda gözaltı var

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İstanbul'da terör operasyonu! Çok sayıda gözaltı var

YAŞAM Haberleri  / AA

İstanbul'da terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube ekipleri, bölücü terör örgütü PKK/KCK'nın dağ kadrosundan kente sızarak sansasyonel eylem yapma potansiyeli taşıyan teröristlere yardım ve yataklık eden örgüt yanlısı 7 işbirlikçiyi tespit etti. Yapılan istihbarat çalışmalarının ardından Küçükçekmece, Esenyurt, Kartal, Esenler ve Güngören’in de aralarında olduğu 6 ilçede eş zamanlı operasyon düzenleyen terör polisi, işbirlikçilerden 5’ini yakalayarak gözaltına aldı. 

Gözaltına alınan zanlılar, örgütün kırsal alanında faaliyet gösterdikten sonra İstanbul’a gelen PKK’lıların barınma olanakları ile lojistik ihtiyaçlarını karşılamak ve terör örgütünün propagandasını yapmakla suçlanıyor. 

Yapılan eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan zanlılar, sorgulanmak üzere Terörle Mücadele Şubesine götürülürken, işbirlikçilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise 2 adet tabanca, bu tabancalara ait 45 fişek, örgütsel içerikli kitap, gazete ve dijital malzeme ele geçirildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...