Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tunceli-Elazığ karayolunda feci kaza! 3’ü çocuk 20 kişi yaralandı...

Düzenleyen:
Tunceli-Elazığ karayolunda feci kaza! 3’ü çocuk  20 kişi yaralandı...

YAŞAM Haberleri

Tunceli-Elazığ karayolunda yolcu minibüsü ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3'ü çocuk 20 kişi yaralandı.

Tunceli-Elazığ karayolunda kamyonet ile minibüs çarpıştı. Kazada 3'ü çocuk 20 kişi yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere sevk edilirken olay yerine çok sayıda sağlık ve AFAD ekibi sevk edildi.

KAZADA 3'Ü ÇOCUK 20 YARALI

Kaza, Tunceli-Elazığ karayolu Aktuluk Mahallesi Meytan köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Çay yönetimindeki 62 AAB 497 plakalı kamyonet ile arkadan gelen Mehmet Gül yönetimindeki 62 AD 963 plakalı yolcu minibüsü çarpıştı. Kazada 3'ü çocuk 20 kişi yaralandı. Minibüsteki yaralı yolcular çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarılırken, kaza sağlık ve AFAD ekiplerine bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulanslarla Tunceli Devlet Hastanesine kaldırdı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...