Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yakışmıyor hanımlar! Öfkelerine yenik düşen genç kızlar, ortalığı birbirine kattı

Düzenleyen:
Yakışmıyor hanımlar! Öfkelerine yenik düşen genç kızlar, ortalığı birbirine kattı

YAŞAM Haberleri

İki farklı ilde iki farklı kız... Biri kartını ATM’ye kaptırdığı için, biri de uyuşturucunun etkisiyle bir kadına yakışmayan görüntüler oluşturdu.

Türkiye’nin iki farklı ili, dün Türk kadınına yakışmayan görüntülere sahne oldu. Bunlardan biri Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi’nde yaşandı. Polise, genç bir kızın mahalleyi birbirine kattığı yönünde ihbar geldi. Olay yerine giden ekipler, adının Çiğdem A. olduğu belirlenen şahsın çevredeki dükkânlara zarar verdiğini gördü. Polis, saldırganı sakinleştirmeye çalıştı ancak başaramadı. Bunun üzerine kelepçe takılan kız, polis aracına bindirildi; yine de öfkesi dinmeyince sağlık ekiplerinden yardım istendi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, Çiğdem A’ya yardım etmek için kelepçesini çıkardı. Bunu fırsat bilen kız, kendisinin yerden yere vurdu. Ekipler, genci güçlükle sedyeye bağladı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Çiğdem A’nın uyuşturucu madde aldığı ileri sürüldü. Bir diğer olay ise, Antalya’nın Muratpaşa ilçesine bağlı Deniz Mahallesi’nde meydana geldi. Hesabındaki bin 500 lirayı PTT ATM’sinden çekmek isteyen Dilara Ö. (24), kartını makineye kaptırdı. Bu durum karşısında sinirlenen genç kız, ATM’yi tekmeleyip çığlıklar atmaya başladı. Güvenlik görevlilerinin kendisine müdahale etmesiyle daha da öfkelenen kız, PTT şubesindeki saksıları devirip camları tekmeledi, bununla da yetinmeyip personele hakaretler savurdu. Görevliler tarafından çağrılan polis memuru, saldırgana ters kelepçe takarak etkisiz hâle getirdi. Polise küfürler eden ve tüküren Dilara Ö. emniyete götürüldü. İHA-DHA

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...