HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Samsun'da bir garip olay! Röntgen sonucunu gören imam şok geçirdi!

Düzenleyen: /
Samsun'da bir garip olay! Röntgen sonucunu gören imam şok geçirdi!
Kastamonu, Hüseyin Kip, Mermi, , Haber

YAŞAM Haberleri

Samsun'un Terme ilçesindeki evinden çıkarken ensesinde ağrı hisseden Hüseyin Kip'e, hastanede çekilen röntgende, ensesine kurşun isabet ettiği ortaya çıktı.

Kastamonu'nun Hanönü ilçesi Sarıalan köyündeki camide imam olarak  görev yapan Hüseyin Kip, bir hafta kadar önce hasta annesini doktora götürmek  için memleketi Samsun'un Terme ilçesinin Çanaklı köyüne gitti.

Annesiyle evden çıkmak üzereyken ensesinde ağrı hisseden Kip'in  hastanedeki muayenesinde, ensesine mermi saplandığı belirlendi. Hüseyin Kip yaptığı açıklamada, annesi ile evden  çıkarken çatıdan bir şeyin ensesine düştüğünü hissettiğini söyledi.

Eliyle kontrol ettiğinde ensesinde kan gördüğünü belirten Kip,  "Çatıdan kiremit parçası düştüğünü sandım. Annemi ilçedeki devlet hastanesine  götürdüm. Burada kendim de doktora göründüm. Çekilen röntgeni görünce şoke oldum.  Ensemde bir tabanca mermisi görünüyordu. Doktor ile şaşkınlık içinde kaldık."  dedi.

Merminin biraz daha yana gelmesi halinde şah damarını delebileceğini  anlatan Kip, "Ensemde kalan mermiyi çıkartmak için Kastamonu Devlet Hastanesine  geldim. Doktor ameliyatın çok riskli olduğunu, bir süre bu şekilde kalacağını  söyledi. Mermi, kendiliğinden riskli bölgeden uzaklaştığında ameliyatla  çıkarılacak." diye konuştu.

Kip, rastgele havaya ateş açılmasının çok tehlikeli sonuçlar  doğurduğunu vurgulayarak, "Allah korudu. Nereden geldiği belli olmayan bir mermi  neredeyse hayatıma mal olacaktı." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...