HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Asit yüklü kamyon kazası TEM'i trafiğe kapattı

Düzenleyen: /
Asit yüklü kamyon kazası TEM'i trafiğe kapattı
Asit Yüklü Kamyon, Trafik Kazası, Tem Otoyolu, Trafik, Ahmet Akın, Haber

YAŞAM Haberleri

Düzce'de, TEM Otoyolu'nda asit yüklü kamyona arkadan çarpan TIR sürücüsü yaralandı. Kamyonun kasasından dökülen asit nedeniyle TEM otoyolu Ankara istikameti yaklaşık 2 saat trafiğe kapalı kaldı.

Kaza saat 18.00 sıralarında, TEM Otoyolu Düzce Doğanlı mevkiinde meydana geldi. Mehmet Keskinoğlu idaresindeki tır, kasasında tekstil fabrikalarında kot taşlamak için kullanılan asit, temizlik malzemelerinde kullanılan asit ve atık sülfürik asit taşıyan Recai Topcu idaresindeki kamyona arkadan çarptı. Tır sürücüsü Mehmet Keskinoğlu yaralanırken, kamyon kasasında bidonlar içerisinde bulunan asit ise yola döküldü. Kokuyu duyan vatandaşlar tır sürücüsünü uzaklaştırarak yol kenarına aldı. Uyarı üzerine bölgeye maskeleri ile gelen 112 Acil ekipleri yaralı sürücüye yaptıkları ilk müdahalenin ardından Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

TEM OTOYOLU 2 SAAT TRAFİĞE KAPANDI

Kamyondan dökülen asit nedeniyle TEM otoyolu Ankara istikameti yaklaşık 2 saat boyunca trafiğe kapalı kaldı. Yolun Karayolları ekiplerince yıkanmasının ardından trafik normale döndü.

Kazanın olduğu anda bölgede bulunan CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, "Balıkesirspor'la ilgili bir toplantı olacaktı. Ankara'ya doğru yola çıktık. Dediklerine göre asit kamyonu ile başka bir tır çarpışmış. Asit yerlere döküldüğü için zararlı olduğunu düşünerek araçların geçmesine izin vermiyorlar. Yıkanacak diye bekliyoruz. Bunların böyle bir kazada savrulmaması için önlem almak lazım. Buranın da fotoğrafını çektim. Bakalım bu asit taşıyanlar ne kadar kurallara uyuyor" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...