HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

500 gram altını kaybettikleri yerde nöbet tutuyorlar

Düzenleyen: /
500 gram altını kaybettikleri yerde nöbet tutuyorlar
Zeytinburnu, 500 Gram Altın, Altın Kaybeden Çift, , Haber

YAŞAM Haberleri

İstanbul Zeytinburnu'nda, Zekiye Çiçek ile Nezir Çiçek çifti, 500 gram ağırlığındaki altınlarını kaybettikleri parkta, geri getirilmesi umuduyla nöbet tutuyor.

İstanbul Zeytinburnu'nda oturan 58 yaşındaki Zekiye Çiçek, 19 Eylül'de alışveriş yapmak için evinden çıktı. Çiçek, hem oğlunun düğünü için biriktirdiği hem de gelinlerine ait olan yaklaşık 500 gram ağırlığındaki altınları da evden çalınmaması için yanına aldı.

POŞETE SARILI ALTINLARI BANKTA UNUTTU

Alışverişin ardından Telsiz Mahallesi'ndeki Ziya Gün Parkı'na giden Çiçek, dinlenmek için buradaki banklardan birine oturdu. Bir süre sonra parktan ayrılıp evine gelen Çiçek, iddiaya göre poşetin içine sarılı bulunan altınları bankta unuttu.

Parka geri dönüp oturduğu bankta altınlarını bulamayan Çiçek, ailesiyle birlikte polis merkezine başvurdu. Zekiye Çiçek ve eşi Nezir Çiçek, altınların geri getirilmesi umuduyla olayın yaşandığı günden bu yana parka giderek, nöbet tutuyor.

ALTINLARI GETİRENE İKİ ÇİFT BİLEZİK VE BİR MİKTAR PARA

Nezir Çiçek, kaybedilen altınları bulup getirene ödül olarak iki çift bilezik ile bir miktar para vereceğini belirterek, "Biz gece gündüz altınların kaybolduğu bu parkta bekliyoruz. Altınları bulup getiren kişiye gerekeni yapmaya hazırız. Yeter ki altınlarımız bulunsun." dedi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...