HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Meteoroloji'den son dakika değerlendirmesi (22 Eylül hava durumu, bugün hava nasıl)

Düzenleyen: /
Meteoroloji'den son dakika değerlendirmesi (22 Eylül hava durumu, bugün hava nasıl)
22 Eylül Hava Durumu, İstanbul Hava Durumu, Ankara Hava Durumu, Bugün Hava Nasıl Olacak, 22 Eylül 2018 İstanbul Hava Durumu, Yurtta Hava Durumu, Haber

YAŞAM Haberleri

Meteoroloji'den alınan son dakika değerlendirmelerine göre 22 Eylül hava durumu nasıl olacak? İstanbul hava durumu ve bugün hava nasıl olacak diye merak eden vatandaşlar için Meteoroloji'nin son açıklamasını derledik. Yurdun Kuzey ve Doğu kesimleri parçalı bulutlu iken, Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz'in bir bölümü sağanak yağışlı olacak.

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı bulutlu, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Muş, Bitlis ve Van çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Mevsim normalleri civarında seyredecek. Rüzgarın, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güney kesimlerde batı ve kuzeybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. 

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: 

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 29 
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 28 
İzmir: Az bulutlu ve açık 30 
Bursa: Az bulutlu 29 
Adana: Parçalı ve az bulutlu 34 
Antalya: Az bulutlu ve açık 32 
Samsun: Parçalı bulutlu 27 
Trabzon: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı 25 
Erzurum: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 20 
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 33 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...