HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Dilencinin kola oyununu zabıta bozdu

Düzenleyen: /
Dilencinin kola oyununu zabıta bozdu
Dilenci, Sahtekar, Edirne, Dolandırıcı, Zabıta, , Haber

YAŞAM Haberleri

Edirne'de dilenci, vatandaşların duygularını sömürmek için sahne sonda torbasının içine kola koydu. Zabıta ekiplerinin yakaladığı dilencinin üzerinden 82 TL çıktı.

Edirne'de dilencinin aklına gelen fikir zabıta ekiplerini şok etti. Vatandaşların duygularını sömürmek için sahte sondanın içine kola koyduğu tespit edildi.

SONDA TORBASI İLE DİLENEN DİLENCİ ZABITA KARAKOLUNA GÖTÜRÜLDÜ

Edirne'dekola doldurduğu sonda torbasıyla insanların iyilik duygularını suistimal eden dilencinin oyununu zabıta bozdu.

Alınan bilgiye göre, Edirne Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri turistlerin yoğun olarak geldiği "altın üçgen" olarak adlandırılan Selimiye, Üç Şerefeli, Eski camiler bölgesinde devriyeleri sırasında kendisine hasta süsü vermiş, beline taktığı sonda torbasıyla dilenen bir kişiyi zabıta karakoluna götürdü.

DİLENCİNİN ÜZERİNDEN 82 TL ÇIKTI

Burada dilencinin hasta olmadığını ve insanları kandırmak adına sonda torbasına kola koyduğunu itiraf ettiği öğrenildi. Dilenciye, Kabahatler Kanunu kapsamında 124 lira ceza uygulandı, üzerinden çıkan 82 liraya da el konuldu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...