HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kars'ta bir çocuk daha kayboldu!

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kars'ta bir çocuk daha kayboldu!
Kars, Kayıp Çocuk, , Haber

YAŞAM Haberleri  / AA

Kars'ın Digor ilçesinde kaybolan 6 yaşındaki erkek çocuğunun bulunması için jandarma, AFAD, UMKE ve köylülerce arama çalışması başlatıldı

Kars'ın Digor ilçesinde 6 yaşındaki bir çocuk kayboldu. İlçenin Düzgeçit köyünde oturan 6 yaşındaki Erdoğan Somarlar, öğle  saatlerinde bir yakını ile köydeki tarlaya geldi.

Çocuğun yakını, Somarlar'a tarla yakınına geldiklerinde kendisini  burada beklemesini söyleyip tarlaya gitti.  Bu kişi geri döndüğünde çocuğa ulaşamayınca durumu köylülere ve  jandarmaya bildirdi.

İhbar üzerine köye gelen jandarma ekiplerinin yanı sıra İl Afet ve  Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) görevlileri  ve köylülerce bölgede arama çalışması başlatıldı.

Ekiplerin bölgedeki arama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Kentin Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyünde bir hafta önce kaybolan 9  yaşındaki Sedanur Güzel'in cesedi, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Arama  Kurtarma (JAK) timlerince sabah saatlerinde köyün bir kilometre uzağında üzeri  taşlarla örtülü olarak bulunmuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...