HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Son dakika! Meteoroloji'den 9 ile sağanak uyarısı (23 Eylül 2018 Pazar hava durumu)

Düzenleyen:
Son dakika! Meteoroloji'den 9 ile sağanak uyarısı (23 Eylül 2018 Pazar hava durumu)
Meteoroloji, 23 Eylül Hava Durumu, Bugün Hava Nasıl Olacak, İstanbulda Bugün Hava Nasıl, İstanbul Hava Durumu, Yurtta Hava Durumu, Haber

YAŞAM Haberleri

Meteoroloji'den son dakika sağanak uyarısı geldi. 23 Eylül Pazar hava durumuna ilişkin yapılan değerlendirmelere göre Trabzon başta olmak üzere 9 il için şiddetli sağanak yağış uyarısında bulunuldu. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son hava durumu tahminleri...

Meteoroloji'den 9 il için son dakika sağanak uyarısı geldi! 23 Eylül 2018 Pazar hava durumuna ilişkin Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son değerlendirmelere göre; ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı bulutlu, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Trabzon, Rize, Artvin, Muş ve Ağrı çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde Marmara'da yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

Meteorolojiden 9 ile dikkat çeken uyarı!

Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bu hafta da havalar mevsim normallerinin üzerinde olacak. Başta İstanbul olmak üzere birçok ilde güneşli hava haklim olacak. Bazı illerde ise sağanak yağış etkili olacak.

Başta Trabzon olmak üzere Rize, Artvin, Ardahan, Erzurum, Kars, Muş, Ağrı ve Iğdır'da bugün sağanak yağış etkili olacak.

Rüzgar durumunun ise genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 29
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu, bu sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu 28
İzmir: Az bulutlu ve açık 31
Adana: Parçalı ve az bulutlu 34
Antalya: Az bulutlu ve açık 31
Samsun: Parçalı bulutlu 27
Trabzon: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25
Erzurum: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 35

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...