HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bağcılar'da büfeye uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı

Düzenleyen:
Bağcılar'da büfeye uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı
Bağcılar, Uyuşturucu, Büfe, Haber

YAŞAM Haberleri

Bağcılar'da polis ekipleri, uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarı üzerine bir büfeye baskın düzenledi. Büfede gözaltına alınan uyuşturucu satıcısının ifadesi doğrultusunda operasyonu genişleten ekipler, bir başka adreste yaptıkları aramada 13 bin adet 4 kilo uyuşturucu hap ele geçirdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bağcılar ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir büfede uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. İhbarı değerlendiren ekipler, büfeye operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda, E.Ü isimli şahıs üzerinde 88 adet uyuşturucu hap ile yakalandı. Gözaltına alınarak emniyete götürülen şahıs, uyuşturucu temin ettiği şahsı ve adresi söyledi. Operasyonu genişleten polis ekipleri, E.Ü.'nün ifadesinde belirtiği adrese baskın düzenledi. Operasyonda 13 bin adet 4 kilo uyuşturucu hap, 517 skunk isimli uyuşturucu maddesi, 280 gram kubar maddesi ve 1 adet hassas terazi ele geçirilirken, Y.Y. isimli şahıs da gözaltına alındı. 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.Ü. ve Y.Y., tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...