Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eski SOLOTÜRK pilotuna büyük şok!

Düzenleyen:
Eski SOLOTÜRK pilotuna büyük şok!

YAŞAM Haberleri

Türk Hava Kuvvetleri’nde SOLOTÜRK gösteri pilotluğunun ardından görevinden ayrılarak Türk Hava Yolları’na geçen pilot Yalın Ahbab'ın başı adını kullanan bir sahtekarla dertte... Ahbab, resmi işlemlerde adını kullanan aynı zamanda hayranlarıyla kendisi gibi fotoğraf çeken kişiden şikayetçi olduğunu duyurdu

Pilot üniforması giyen bir şahsın, 'adının Yalın Ahbab olduğunu ve SOLOTÜRK pilotluğunun ardından havayollarında uçtuğunu' söylediğini duyan Yalın Ahbab, konuyu araştırmaya başladı.

Ahbab, şahsın, “Siz Yalın Ahbab mısınız” sorununa “Evet” diye cevap verdiğini ve bir çok kişiyi kandırdığını, hatıra fotoğrafı çektirdiğini öğrendi. Şahsın banka dahil bazı resmi işlemler yaptığını da tespit eden Yalın Ahbab, konuyu yargıya taşıyarak suç duyurusunda bulundu.

Eski SOLOTÜRK pilotuna büyük şok!

TWİTTER'DEN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Ahbab, twitter hesabından bir açıklama yaparak, 'Resimdeki şahıs adımı kullanarak, kendini pilot olarak tanıtarak banka vs dahil resmi işlemler yapmaya çalışmakta hatta hatıra resmi bile çektirmeye çekinmemektedir. Hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur' dedi. (Kokpit aero)

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...