Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yer: Adana! Yanlışlıkla başkasının otomobilini alıp gitti

Düzenleyen:
Yer: Adana! Yanlışlıkla başkasının otomobilini alıp gitti

YAŞAM Haberleri

Adana'da market alışverişine giden bir sürücünün, aynı marka, model ve renkteki diğer müşteriye ait otomobili alıp hareket ettiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir İlçesi Ptt Evleri Mahallesi'ndeki  bir markete giden Ferdan Öztürk, 01 NE 054 plakalı otomobilin kontak anahtarını  üzerinde bırakıp alışveriş yapmaya gitti.Bir süre sonra Gültekin Kapukaya 01 RS 643 plakalı aynı marka, model  ve renkteki otomobili Öztürk'ün aracının yanına park edip markete girdi. Alışveriş sonrası dışarıya çıkan Kapukaya, yanlışlıkla Öztürk'ün  otomobiline binerek uzaklaştı.

Kapukaya'nın ardından marketten ayrılan Öztürk, aracını park ettiği  yerde bulamayınca çalındığını düşünerek durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, marketin güvenlik kamerası  görüntülerini inceledi.Görüntülerde Öztürk'ün aracıyla aynı marka, model ve renkteki başka  bir araçla markete gelip kendisinden önce ayrılan başka bir müşterinin Öztürk'ün  aracına binerek uzaklaştığı belirlendi. Bunun üzerine ekipler, marketin önünde bulunan diğer aracın  plakasından sahibine ulaştı.

Aracın sahibi, otomobilini tamir için bir süre önce kaporta ustası  Gültekin Kapukaya'ya bıraktığını belirterek, cep telefonunu polislere verdi.Polisin ulaştığı Kapukaya, yanlış araçla ayrıldığını öğrenince  marketin önüne geldi.Gültekin Kapukaya, yapıştırıcı almak için markete girip daha sonra  ayrıldığını belirterek, "Yolda telefon gelmesi üzerine araçları karıştırdığımı  fark ettim" dedi.Daha sonra Öztürk kendi aracıyla Kapukaya da müşterisine ait araçla  marketin önünden ayrıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...