HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Eminönü'nde hareketli saatler... Polis yaralandı

Düzenleyen: /
Eminönü'nde hareketli saatler... Polis yaralandı
Son Dakika, Eminönü Saldırı, Son Dakika Eminönü, Haber

YAŞAM Haberleri

on dakika gelen bilgilere göre İstanbul Eminönü'nde bir şahıs çevreye ateş açtı. Eminönü'nde bir gün önce gözaltına alınıp serbest kalan şahıs kendisini gözaltına alan polise saldırdı. Arbede sonrası polisi yaralayarak kaçan saldırgan kısa bir süre sonra yakalandı.

Son dakika haberi.... İstanbul'da son dakika bir silahlı saldırı gerçekleşti.Gelen bilgilere göre Eminönü'nde bir şahıs çevreye 7-8 el ateş açtı. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olayda bir kişinin yaralandığı belirtildi. Edinilen bilgiye göre; İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güven timlerinde görevli polis memuru Orhan Kaymaz dün uyuşturucu satışı yapan bir torbacıyı Mısır çarşısı önünde yakalayıp gözaltına aldı. Serbest kalan saldırgan bugün polis memuru Kaymaz ile olayın yaşandığı yerde karşılaşınca üzetine yürüyüp darp etmeye çalıştı. Polis memurunun verdiği karşılık sonrasında yanında bulunan silaha sarılan saldırgan polise 2 el ateş ederek  kaçtı.
 
Elinden ve bacağından yaralanan polis memuru Kaymaz olay yerine gelen arkadaşların tarafından Samatya'da bulunan İstanbul Eğitim Araştırma hastanesine kaldırılıp tedavi altına alındı. Saldırgan kısa süre sonra olay sırasında yanında bulunan diğer 2 kişiyle birlikte yakalanıp gözaltına alındı.
 
Saldırganla birlikte gözaltına alınan diğer 2 şahsın olay esnasında saldırganın yanında bulunup polisi birlikte darp etmeye çalışan babası ve kardeşi olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...