Atıştırmalık da sağlıklı olabilir

Atıştırmalık da sağlıklı olabilir

YAŞAM Haberleri

Anneler için en zorlu yollardan biri de çocuklarını sağlıklı gıdaya yönlendirmek, zararlılardan uzak tutmaktır.

CANAN ERASLAN

Okul kantinleri sağlıklı gıda amacıyla birçok zararlı üründen temizlendi ama tehlike bitmedi. Çocuk, okuldan yorgun gelip bir şeyler atıştırmak istiyor. Bunun için Muratbey tarafından anneler için hazırlanan bazı tavsiyeler var. Markanın bazı ürünleri ekmek üzerine sürülmek suretiyle yenebiliyor tabii ama çocukları cezbetmek bakımından görüntü de çok önemli.
¥ Küçük kanepeler şeklinde kesilmiş ekmeklerin üzerine peynir rendeleyip, üzerine de kürdanla tutturacağınız bir domates görüntüsü çocuğunuzu onu yemeye teşvik edecektir.
¥ Yine aynı markanın önerilerinden biri de kırmızı krep. Rendelenmiş pancarın kırmızı suyunun katıldığı hamurla yapılacak kreplerin içine peynir sarıp şekilli keserseniz, üzerine de yeşillik ve domates eklerseniz, albenisi sebebiyle çocuğunuz mutlaka yemek isteyecektir. Markanın top, örgü gibi eğlenceli peynirleri de yine ‘yemem’ diyen çocuklar için cazip olacaktır.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...