HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kaşıkçı’nın parmak izi başkonsolosluğun gizli odasında bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah Gazetesi
Kaşıkçı’nın parmak izi başkonsolosluğun gizli odasında bulundu
Cemal Kaşıkçı, , Haber

YAŞAM Haberleri  / Sabah Gazetesi

Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın parmak izleri, Suudi Arabistan Başkonsolosluk binasının en gizli ve hassas noktası olan özel odada bulundu. İncelemede infaz timindeki kişilerin parmak izlerine de ulaşıldı.

Suudi Arabistan tarafından öldüğü açıklanan fakat cesedi sır olan Suudi muhalif gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın parmak izleri Başkonsolosluk binasının en gizli ve en hassas noktası olan C Ünitesi'nde bulundu. Bu parmak izleri, Suudi Arabistan'dan gelen ve Kaşıkçı'nın başkonsoloslukta olduğu gün başkonsolosluk binasında bulunan Suudi istihbaratçıların parmak izleriyle de eşleştirildi. İnfaz timinde yer alan kişilerden bazılarının parmak izlerinin A, B ve C ünitelerinin tamamında çıktığı, Kaşıkçı'nın öldükten sonra, sadece Suudi Arabistan uyruklu kişilerin çalıştığı ve başkonsolosun makamının da bulunduğu C Ünitesi'ne götürüldüğü iddia ediliyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: Sabah Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...