Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Üniversite öğrencilerine morgda ders

Düzenleyen:
Üniversite öğrencilerine morgda ders

YAŞAM Haberleri

Gaziantep'te üniversite öğrencilerine hitabet dersi kapsamında cenaze yıkama ve kefenleme dersi verildi. Öğrencilere imamlar tarafından cenaze yıkama ve kefenleme işlemi detaylı bir şekilde anlatıldı.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İlahiyat Fakültesi son sınıf öğrencilerine, Asri Mezarlık morgunda, cenaze yıkama ve kefenleme işlemleri dersi anlatıldı. Öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlık Gasilhanesi imamları tarafından öğrencilere cenazenin yıkama işleminden defin için hazır hale getirildiği kefenleme işlemine kadar yapılması gerekenler, detaylı bir şekilde anlatıldı. Oldukça sessiz bir ortamda işlenen derste imamlar musalla taşında kullanılan tüm malzemeleri öğrencilere göstererek, yapılması gerekenleri uygulamalı ve detaylı bir şekilde anlattı. Dikkatle anlatılanları dinleyen öğrenciler ise merak ettiklerini de imamlara sorarak öğrendi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...