Mertcan'ın yakın arkadaşı korkunç detayları anlattı

Düzenleyen:
Mertcan'ın yakın arkadaşı korkunç detayları anlattı

YAŞAM Haberleri

İstanbul Bahçelievler'de okul arkadaşı tarafından pompalı tüfekle sokak ortasında vurularak öldürülen Mert Can Karagöz, sevenleri tarafından gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Mert Can'ın yakın arkadaşı, korkunç olayla ilgili detayları anlattı: “Parasını biriktirerek bir tüfek almış. Cinayeti işleyebilmek için cesaret hapı kullanmış.”

Bahçelievler'de dün 16.00 sıralarında okul arkadaşı tarafından pompalı tüfekle sokak ortasında vurularak öldürülen 15 yaşındaki Mert Can Karagöz, Şirinevler Ulu Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye Mert Can Karagöz'ün babası Nihat, annesi Nurgüzel, ağabeyi Anıl, ablası Buse Karagöz'ün yanı sıra çok sayıda okul arkadaşı ve futbol oynadığı takım arkadaşları katıldı.

İkindi ezanının okunmasının ardından Karagöz için cami bahçesinde cenaze namazı kılındı. Mert Can'ın ailesinin oldukça üzgün olduğu görülürken, annesi Nurgüzel Karagöz tabut başında dakikalarca gözyaşı döktü. Namaz sonrası Karagöz'ün cenazesi sevenleri tarafından omuzlanarak cenaze arabasına konuldu.

Gözyaşları arasında araca konulan Karagöz'ün cenazesi defnedilmek üzere Büyükçekmece'deki Büyükçekmece Mezarlığı'na götürüldü. 

"MERTCAN'I OKUL ÇIKIŞI TAKİP ETMİŞ"

Cenazeye gelen Mert Can'ın yakın arkadaşı, “Bunlar bir hafta önce birbirlerine omuz atmış. Kantinde oluyor bu olay. Daha sonra biz M. K.'nin yanına gittik. İkisini barıştırdık. Konuyu kapattık. Sonra M.K. denen çocuk üç gün önce evden kaçmış. Parasını biriktirerek bir tüfek almış. Cinayeti işleyebilmek için cesaret hapı kullanmış. Sonra da Mert Can'ı okul çıkışı takip etmiş ve olayı gerçekleştirmiş" dedi. 

"BENİM KARDEŞİM KAVGA EDECEK BİRİ DEĞİL"

Mertcan’nın kendi halinde bir çocuk olduğunu ifade eden teyzesinin oğlu Koray Acarlı, “Verilen bilgiye göre vuran şahıs yakalanmış. Benim kardeşim pek kavga edecek bir çocuk değil. Kendisi futbolcuydu. Sessiz sakin biriydi” diye konuştu.

 Mercan’nın amcası Zihni Karagöz ise, “ Bu bize yapılır mı. Bizim ailemiz iki günden beri ne halde, gelin görün. Buna bir el atmaları lazım. Bizim canımız yandı. Başka canlar yanmasın” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...