HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Özel halk otobüsü şoförü gaziyi dövdü

Düzenleyen: /
Özel halk otobüsü şoförü gaziyi dövdü
Erzurum, Gazi, Haber

YAŞAM Haberleri

Son günlerde şehit yakını ve gazilere yapılan saygısızlıklara bir yenisi daha eklendi. Erzurum’da bir otobüs şoförü tarafından dövülen gazinin bileği çatladı, parmağı alçıya alındı.

Palandöken’de evine gitmek için özel halk otobüsüne binen evli ve 1 çocuk babası Gazi Muhammed Sad Saylanlar, ücretsiz kartını okutup geçerken şoför, iddiaya göre hızla hareket edince düşme tehlikesi geçirdi. Saylanlar, ineceği durağa geldiğinde de ayağa kalkınca bu defa otobüs şoförü ani fren yaptı. Saylanlar, şoföre devletin kendine verdiği hakkı kullandığını ve yapmış olduğu hareketin doğru olmadığını söyledi. Bunun üzerine şoför, gaziye tekme tokat vurmaya başladı. Yolcular araya girerken, şoför otobüsü bırakarak kaçtı. Hastaneye kaldırılan gazinin sol bileği ve parmağında çatlak tespit edildi. Kolu alçıya alındı. Göza, şoförden davacı olurken polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Belediye yetkilileri de otobüs kamera kayıtlarını incelemeye aldıklarını gerekenin yapılacağını belirttiler. Muhammed Sad Saylanlar’ın 5 Kasım 2003 yılında İstanbul’da vatani görevini yaptığı sırada göreve giderken trafik kazası sonucu 4 ay yoğun bakımda kaldığı ve gazinin beyin travması geçirdiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...