Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kreşe bıraktığı bebeğini dönüşte bu halde buldu!

Düzenleyen:
Kreşe bıraktığı bebeğini dönüşte bu halde buldu!

YAŞAM Haberleri

Tracy Blinoz, 7 aylık kızı Eliana'yı Busy Hands ismindeki kreşe bıraktı ve ardından hemen işe gitti. Bebeğini aldığında ise gördükleri karşısında dili tutuldu.

Her ebeveynin çocukları onların en kıymetlileridir. Her şeyden sakınmak isterler. Tracy Blinoz'da öyle olsun istedi. Bir yıldan daha fazla bir süre önce Tracy Blinoz, 7 aylık kızı Eliana'yı Busy Hands ismindeki kreşe bıraktı ve ardından hemen işe gitti. Bebeğini aldığında ise gördükleri karşısında dili tutuldu. 

DEFALARCA KEZ ISIRILDI

Kısa bir süre geçtikten sonra kreş çalışanı kendisini aradı. Kızını, bir başka çocuğun ısırdığı söylenince hemen kreşe koştu. Kreşe geldiğinde hiç beklemediği bir manzarayla karşılaşmış. Eliana sadece bir kez ısırılmamıştı. Suratının tamamı ısırık izleriyle kaplıydı. 

Çocukların birbirlerini ısırmaları yeni bir şey değil. Dünyanın hemen her yerinde benzer olaylarla karşılaşılabiliyor. Tracy'yi endişelendiren şey ise çocuğu bu halene gelene kadar kimsenin olaya müdahale etmemesi. 

Güvenlik kamerası görüntülerini izleyen Tracy, kreşteki bir başka çocuğun kızını dakikalarca ısırıp ağlattığını ve kimsenin müdahale etmediğini gördü. Bebeğin vücudu ve suratı ısırık izleriyle kaplıydı. Olayın hemen ardından soruşturma başlatıldı ve kreş çalışanlarının olaya neden geç müdahale ettiği öğrenilmeye çalışıldı.

Kreş çalışanları, Eliana'nın sesini duyar duymaz yanına gittiklerini iddia ettiler. Eliana'yı ısıran iki yaşındaki çocuğun o gün kreşte ilk günüymüş. Bir hafta önce bir önceki gittiği kreşten başka bir çocuğu ısırdığı gerekçesiyle atılmış. 

Buna rağmen çocuğun annesi, Busy Hands çalışanlarından durumu gizlemiş. Kreş müdürü, ABC Fox Montana'ya "Kreşte ilk günü olan çocuğumuzun annesi bize, çocuğunu bir önceki kreşten neden aldığından bahsetmedi ve durumu gizledi. Eğer söyleseydi, çocuğu kreşe kabul etmeyecektik" dedi.

 

 

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...